Consells a l’hora de canviar la teva rentadora -
Publicado por en

Consells a l’hora de canviar la teva rentadora

Existeixen molts factors que poden interferir a l’hora d’invertir en la compra d’un electrodomèstic. I és que trobar l’electrodomèstic perfecte per a la teva llar pot convertir-se en una tasca més difícil del que penses. A Finques Pàdua et donem alguns consells per a què encertis en la compra d’un dels electrodomèstics més necessaris en una llar, la rentadora.

La rentadora és un dels electrodomèstics de gamma blanca que més ha evolucionat en els últims anys. Si t’estàs plantejant canviar la teva rentadora, no et perdis els següents consells:

-Per a començar, hauràs de mesurar l’espai disponible per a la seva instal·lació. L’alçada habitual de les rentadores sol ser de 85 centímetres així que si disposes d’un espai d’aquesta altura o superior, podràs situar-la sota els fogons sense inconvenients. I si tens un buit amb una altura inferior, entorn d’uns 82 centímetres, sempre podràs escollir un model amb tapa movible perquè càpiga perfectament.

-Les rentadores de càrrega frontal solen tenir major capacitat, programes de rentada més avançats i consumeixen menys aigua. A més, centrifuguen millor i en alguns casos, hi ha la possibilitat de col·locar damunt una assecadora, estalviant bastant espai.

-No totes les rentadores tenen la mateixa capacitat, així que la nostra elecció dependrà en part del nombre de persones que composin la llar o de la freqüència amb la qual fem la bugada. Les rentadores més convencionals són les que tenen una capacitat de 7 i 8 quilos depenent de l’ús, i les rentadores de més de 8 quilos estan recomanades per a llars amb més de quatre membres.

-El principal avantatge de les rentadores de càrrega superior és que són més econòmiques. D’altre banda resulten més compactes, la qual cosa resulta un punt a favor especialment en pisos petits i, a més, la càrrega de roba és molt més còmoda al no haver d’ajupir-se. Una de les característiques més atractives d’aquesta modalitat, és que permeten incorporar peces durant el cicle de rentada. No obstant això per norma general consumeixen més, encara que les diferències varien segons cada model.

Estàs pensant en canviar de rentadora?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *