5 Motius per tenir una assegurança de la llar -
Publicado por en

5 Motius per tenir una assegurança de la llar

Actualment no és obligatori contractar una pòlissa de llar si l’habitatge no està hipotecat. Així i tot, pot haver-hi molts factors que demostren la necessitat de comptar amb un assegurança més o menys completa per a evitar sorpreses i imprevistos. Avui a Finques Pàdua, et portem algunes bones raons per a comptar amb una assegurança de la llar. 

La compra d’un immoble suposa en la majoria dels casos, la major inversió de la vida d’un comprador. Si, a més, al preu de la casa li sumem el de tots els objectes que tenim dins (mobles, electrodomèstics, roba…), l’import del que podem perdre en cas d’accident o robatori és molt possible que ens impedeixi poder reemplaçar-ho.
Aquest pot ser el factor que més preocupa i empeny als propietaris a contractar una assegurança de llar en el moment en què adquireixen una casa. A continuació, et portem algunes raons per a assegurar el nostre habitatge:

-Et donarà tranquilitat
Pot haver-hi moltes raons per les quals vulguis assegurar la teva casa. La primera d’elles és la tranquil·litat de saber que passi el que passi en la nostra llar, hi haurà algú que s’encarregui d’arreglar-lo. Pel que, d’aquesta manera, tindràs coberts molts aspectes dels quals no hauràs de preocupar-te. 

-És una inversió
Normalment, el preu de les pòlisses sol ser bastant assequibles per a totes les famílies que volen contractar-les. Les diferències de cobertures marquen els diferents nivells de preu, per la qual cosa cada persona pot contractar el que millor s’adapti a les seves circumstàncies. 

-Solució davant accidents
Una pòlissa que asseguri la nostra llar davant incendis o danys diversos pot evitar-nos grans disgustos. En la majoria dels casos, les assegurances garanteixen la reparació i fins i tot la reconstrucció de part o la totalitat de l’habitatge.

-Manté les teves pertinences a cobert
En funció de la cobertura que tingui el teu segur, pots protegir les teves pertinences en cas de robatori, per exemple, o en cas que es vegin afectades per algun accident domèstic.

-Cobertura davant de robatoris
És important saber que pràcticament la totalitat de les assegurances de llar també s’encarreguen de cobrir els costos derivats de sofrir qualsevol d’aquests delictes.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *